Mille luci genomineerd voor Verkiezing van de Gezelligste Winkel

December komt er aan. De tijd van het jaar om lekker te winkelen en op zoek te gaan naar leukste en mooiste outfits voor het najaar, de winter en de feestdagen. Wie op zoek is naar winkels met een gezellige sfeer, een persoonlijke benadering en extra service kan terecht bij de winnaars van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel. Mille luci is nu genomineerd bij de 4e editie van deze verkiezing en willen natuurlijk dolgraag ook de titel winnen. Daarvoor zijn veel positieve stemmen nodig via www.gezelligstewinkel.nl.

Maatschappelijk partner KiKa

Stemmen op Mille luci kan vanaf 12 november tot en met 20 december 2015 via www.gezelligstewinkel.nl Via de verkiezing wordt geld ingezameld voor KiKa. Deze organisatie wil kanker bij kinderen de wereld uit helpen. Hoe meer stemmen er worden uitgebracht hoe meer geld er wordt opgehaald voor KiKa. Partners van de verkiezing zijn OndernemersUnited en Leuk voor Jou. De organisatie is in handen van Vote Company. Alle informatie over deze verkiezing is te vinden via www.gezelligstewinkel.nl

Collectie winter 2015/2016 is binnen!

De nieuwste collectie van MarCCain, HIGH, Gustav, Milestone en Joe’s voor de winter 2015/2016 is binnen!

Graag verwelkomen wij u in de winkel om deze prachtige collectie te laten zien. Op de website kunt u alvast impressies op doen.

Mille luci feliciteert winnares VIP Women Event

Op 21 september tijdens het VIP WOMEN EVENT is door Assepoester en Sneeuwwitje van het Scagontheater de trekking van de loterij gedaan. Vanmiddag heeft Meriam van Mille luci de prijs uitgereikt aan de gelukkige winnares Brigitte vd Berg. De loterij prijs is samengesteld door Pour Vous Schagen, Prisma kappers, restaurant ’t Anker, Koko international en Mille luci.